• WE WILL COME BACK HOME

          30. 4. 2020

          Čaká na vás MEGA PREKVAPENIE HODNÉ ZLATA. Pozrite si tretí zostrih vašich domácich videí s nádherným prekvapením v závere. ZŠ ZLATÁ je ako „Raj na zemi“ Posielajte aj naďalej vaše športové aktivity, ak sa chcete vidieť v podobnom videu.

        • Učíme sa doma

          30. 4. 2020

          Domáce vyučovanie prináša mnohé výzvy aj odriekania no podľa fotiek majú deti aj naďalej úsmev na tvári. Prinášame Vám ďalšiu zbierku fotografii, ktoré spravili žiaci počas mimoriadnej situácie. 

        • Rozvíjame čitateľské schopnosti

          28. 4. 2020

          Žiaci 3. C počas tohto náročného obdobia, ktoré prežívame všetci spoločne, ale ktoré nám aj  spoločnou prácou prináša veľa pekného, zapojili svoju fantáziu a v rámci rozvíjania čitateľských schopností navštívili vlastnú domácu knižnicu, kde mali možnosť vyjadriť svoje pocity z toho čo si prečítali a zároveň tvorivým spôsobom mohli zachytiť každý svoj vlastný príbeh plný zážitkov z prečítanej knihy. Touto jedinečnou formou prejavili svoju bohatú zručnosť a tvorivosť, ktorá vyjadruje každého z nich. Všetci sa už tešíme, keď si budeme môcť spoločne porozprávať vlastné prežité príbehy.

        • Aktívni "céčkari"

          27. 4. 2020

          Do galérie Aktívni "céčkari" boli pridané fotografie.

          Vyučovanie, ktoré sa prenieslo do domáceho prostredia, zobrali naši najmenší veľmi zodpovedne. Práve telesná výchova patrí medzi obľúbené predmety našich prvákov. Stojka, drep, kotúľ či iné cviky zvládajú bez problémov. Za vydarené fotky ďakujeme a prajeme všetkým veľa síl a zdravia. Verím, že sa opäť čo najskôr stretneme

        • Učíme sa doma

          24. 4. 2020

          Domáce vyučovanie prináša mnohé výzvy aj odriekania no podľa fotiek majú deti aj naďalej úsmev na tvári. Prinášame Vám zbierku ďalších fotografii, ktoré spravili žiaci počas mimoriadnej situácie. ​​​​​​​

        • 2.C a ŠKOLA DOMA

          22. 4. 2020

          Aj žiaci 2.C triedy usilovne doma pracujú a zvládajú plnenia úloh na výbornú. Pozrite sa ako sa poctivo pripravovali na sviatky jari. O veľkonočnom ježkovi z obilia nielen čítali v čítanke, ale si ho aj nakreslili, namaľovali, či vyrobili z pančuchy a sledovali ako mu rastú pichliače. Tvorili projekty o domácich zvieratkách, ktoré sa rodia práve na jar, či vypracovali pracovné listy z prvouky, kde sa dozvedeli o sviatkoch Veľkej noci. Maľovali a vyfarbovali kraslice a vyrábali špajdľové bábky, o ktorých sa dočítali v Rozprávke o maľovanom vajíčku. Pozrite sa ako sa im darilo!

        • Športovo aktívny ZLAŤÁCI

          22. 4. 2020

          ZA FOTKU - JEDNOTKU Sme radi že nielen TSV ONLINE má úspech, ale aj VÁŠ záujem o trávenie aktívneho oddychu. Ponúkame zostrih vašich aktivít... Pre HODNOTNEJŠÍ a určite aj emotívnejší zážitok, posielajte prosím fotky a videá NA ŠÍRKU a v NAJVÄČŠOM možnom rozlíšení. Zdolávajte športové výzvy a tešíme sa na vaše nové športové „momentky“. Ďakujeme

        • Aj v čase izolácie majme oči na stopkách!

          21. 4. 2020

          POZOR!

          V čase, kedy je izolácia súčasťou nášho života je oveľa viac dôležité ako inokedy, aby sme boli vnímaví voči akémukoľvek volaniu o pomoc. 

          Nemôžeme byť osobne pri každom, ale môžeme byť solidárni a ohrozeným skupinám podať pomocnú ruku. Práve Vy môžete byť tí jediní, s ktorými sa dieťa spojí, dokonca jediní, ktorí vedia identifikovať čo sa deje vo Vašom blízkom okolí.

          Ak máte podozrenie, že dieťa vo Vašom okolí je týrané, alebo inak ohrozené, alebo ste sami obeťou, tak volajte na Políciu 158, alebo na bezplatnú telefonickú linku 0800 191 222. 


          Kontakty pre linku pomoci v okrese Rožňava nájdete tu:
          Kontakty Rožňava

        • Neklasifikované predmety.

          20. 4. 2020


          Vážení rodičia.

          Na základe "Usmernenia na hodnotenie žiakov základných škôl v čase mimoriadnej situácie, spôsobenej prerušením vyučovania v školách v školskom roku 2019/2020" zo dňa 6.4.2020 Vám oznamujem nasledovné:

          Riaditeľ školy, po prerokovaní v pedagogickej rade 17.4.2020 rozhodol o neklasifikovaní tých predmetov, ktoré pôvodne boli klasifikované, avšak podmienky v čase prerušeného vyučovania neumožňujú naplniť ciele predmetu kvalitnou/plnohodnotnou realizáciou nasledovne:

          1. stupeň: hudobná výchova, výtvarná výchova, informatika, pracovné vyučovanie, telesná a športová výchova, etická výchova, náboženská výchova.

          2. stupeň: hudobná výchova, výtvarná výchova, telesná a športová výchova, etická výchova, náboženská výchova, športová príprava, technika.

          Pri týchto vyučovacích predmetoch v rámci záverečného hodnotenia sa uvedie "absolvoval".

        • Učíme sa doma

          21. 4. 2020

          Domáce vyučovanie prináša mnohé výzvy aj odriekania no podľa fotiek majú deti aj naďalej úsmev na tvári. Prinášame Vám zbierku ďalších fotografii, ktoré spravili žiaci počas mimoriadnej situácie. 

  • Novinky

    • Kontakty

      • Základná škola, Zlatá 2
      • Zlatá 2, 048 01 Rožňava E-mail: zszlata2@gmail.com 04801 Rožňava Slovakia
      • riaditeľ: +421 58 734 28 64
      • Sekretariát: +421 58 788 30 00
      • Jedáleň: +421 58 734 35 94
      • Jedáleň (mobil): 0907 947 622
      • IČO: 35543639
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje